Baby echo foto op doek in borduurring

,

Met deze baby echo foto op doek bevestigd in een borduurring leg je een baby echo foto op een originele manier vast. Upload je foto en wij maken het doek.

✓ Levertijd: 4-5 werkdagen
✓ Klanten geven Little Small een: 9,5/10

24,9529,95

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Met deze baby echo foto op doek bevestigd in een borduurring leg je een baby echo foto op een originele manier vast. De echo foto is een uniek aandenken aan je zwangerschap en een prachtig kunstwerkje voor je interieur. Hoewel borduurringen voornamelijk heel handig zijn tijdens het borduren, zien ze er ook nog eens ontzettend leuk uit. Dit maakt ze ontzettend populair om als decoratie te gebruiken in je interieur. Een echo foto in een borduurring is dan ook een eye catcher in huis.

Baby echo foto op doek in borduurring gepersonaliseerd

Om aan de slag te gaan met de baby echo foto op doek hebben wij een zo duidelijk mogelijk vastgelegde foto van de echo nodig. Na het uploaden van de echofoto bewerken wij deze foto, zodat de kwaliteit van de foto op doek mooi wordt. Mailen van de foto kan ook: info@littlesmall.nl.

Heb je geen digitale echofoto? Dan ontvangen we de echofoto graag per post: Little Small, Nepveulaan 84, 3705 LG Zeist. Wij scannen de foto dan op hoge resolutie. De echofoto sturen wij terug samen met de foto op doek.

Eigenschappen

  • Stevige houten borduurring
  • Diameter: 11 – 13 of 15 cm
  • Foto geprint op textiel
  • Mooi afgewerkt
Maat

11 cm, 13 cm, 15 cm