Babyboek invulboek unisex (meisje of jongen)

,

Dit babyboek is een leuke herinnering voor later waar de leukste en belangrijkste informatie in staat over de babyperiode.

✓ Levertijd: 1-2 werkdagen
✓ Binnen 14 dagen te retourneren
✓ Klanten geven Little Small een: 9,5/10

17,95

Slechts 1 resterend op voorraad

Na het succes van de eerder gelanceerde babyboeken, is er nu een unisex babyboek in het Nederlands met stijlvolle grijze linnen cover met goud folie. Dit babyboek invulboek van House of Products (HOP) is een zwangerschapsboek en kraamboek in één. Een prachtig vormgegeven boek met ruimte voor alles wat je over een baby wil vastleggen, vanaf de zwangerschap tot de eerste verjaardag. We beginnen met een stamboom en de 3 trimesters van de zwangerschap. Gegevens over lengte, gewicht, en de mijlpalen komen elke maand terug. Ook is er ruimte voor het belangrijkste wereldnieuws van de geboortedag en kan het kraambezoek een wens achterlaten voor de baby.

Babyboek specificaties

Het design en de illustraties aan de binnenkant van het boek zijn simpel, strak maar toch heel lief. Het babyboek voor een meisje heeft een grijze linnen hardcover met goudfolie. We verkopen ook een babyboek specifiek voor een jongen of meisje.

  • Formaat: 25,6 x 25,5 cm
  • Merk: House op Products
  • EAN: 8713417146026