Ik heb een heel leuk nieuwtje… deze zomer verwachten wij ons eerste kindje! Eindelijk kan ik het aan jullie vertellen, al kan ik het zelf soms nog maar amper geloven ­čśë Maar inmiddels ben ik de ‘magische’ 12-weken-grens gepasseerd. So far, so good! Ik heb, op de vermoeidheid na, gelukkig weinig kwaaltjes. Wat duizelig, snel buiten adem, af en toe even boven de wc hangen, maar niet noemenswaardig. Als alles goed gaat mogen we rond 26 juli ons kindje ontmoeten. WHAAAA, spannend!

Inspiratie voor de babykamer

Nu wij straks een eigen kleintje hebben vind ik het super leuk om inspiratie op te doen voor de babykamer, accessoires, kleertjes, een wandelwagen en alle andere benodigde spullen. Ik ben dan ook de laatste tijd heel wat uurtjes online aan het rondkijken op stylingsblogs, Pinterest-borden en Instagram hashtags. Gelukkig hebben we nog even om alles in te slaan, maar stiekem sta ik te popelen om van alles te kopen. ­čśë Deze Sleepy Eyes muurdecoratie komt in ieder geval al goed van pas.

Shoppen in eigen winkel

Hoe leuk is dat! Ik kan shoppen in mijn eigen winkel, want mijn webshop komt nu natuurlijk mooi van pas. Zo heb ik het 9 maanden boekje al deels volgeschreven en staan de mijlpaalblokken al regelmatig op de foto. En er staan nog meer items op mijn wishlist! Die zullen jullie ongetwijfeld voorbij zien gaan komen op mijn Instagram account.

Positieve zwanegrschapstest ClearBlue!
Baby op komst

Keep you posted!

XoXo

Mommy to be