Het begint in mijn omgeving langzaamaan een baby boom te worden. Op dit moment zijn er twee vriendinnen zwanger. De kleintjes worden in het nieuwe jaar geboren. Ik vind het altijd leuk als er in mijn omgeving een baby wordt geboren. Ik vind pasgeboren baby’s mooi. Zo puur en klein! Een leuk kraamcadeau kan dan natuurlijk niet ontbreken.

Kraamcadeau met naam

Een persoonlijk kraamcadeau met de naam van het kindje is mijn favoriet om te geven. Ouders zijn trots op de naam van het kindje en het is dan ook leuk om een cadeautje te krijgen met zijn of haar naam. Er zijn verschillende dingen die je kunt geven met een naam erop, zoals een geboorteposter, naamslinger, houten letters voor op het kamertje, een shirtje of een romper.

gepersonaliseerde geboorteposter baby geboorte kraamcadeau hippe mama's zwart wit stipjes
Een praktisch cadeau

Ik geef graag een persoonlijk, origineel en praktisch kraamcadeautje. Met de items uit de webshop zit ik goed. Zo hebben we ook leuke cadeaus in de categorieën: