Kraamcadeaus, ze zijn er in alle soorten en maten. Goedkoop en duur. Er is zó ontzettend veel keus, dat je soms door de rompers en de sokjes de rammelaars niet meer ziet. Ben jij op zoek naar een speciaal kraamcadeau of een leuk item voor de kinderkamer? Dan is een geboorteposter een goed idee. Een top cadeau voor een pasgeboren kindje, maar zeker niet alleen voor de allerkleinsten.

Geboorteposter op maat

Wil je de naam van een kindje ‘in the spotlights’ zetten? De geboorteposters zijn een echte blikvanger in elke kinderkamer. De posters worden op maat gemaakt, gepersonaliseerd met de naam en geboortedatum van het kindje. Een gepersonaliseerd cadeau geven of krijgen is zoveel leuker!

Trendy monochroom in kinderkamer

De monochroom stijl is een van de trends in het interieur die eigenlijk nooit vergaat. Het kleurenpalet bestaat alleen uit zwart en wit, een geweldig palet om te spelen met prints, illustraties en vormen. En deze klassieke kleurencombi matcht goed met alle interieurstijlen. Het is neutraal, sophisticated, makkelijk en mooi. Dat maakt dat het ontwerp van de poster past in iedere kinderkamer. Van stoere design kamertjes tot brocante babykamers

Je kunt de geboorteposter (en andere toffe posters) in verschillende formaten bestellen via de webshop. De naam en geboortedatum van het kindje vul je in bij het afrekenen.

gepersonaliseerde geboorteposter baby geboorte kinderkamer hippe mama's zwart wit stipjes