Ik ben dol op wenskaarten, posters, illustraties en foto’s. Die vind je dus ook overal in mijn huis. Mijn nieuwe favoriete manier om deze kunstwerkjes op te hangen is met behulp van een posterhanger of posterframe. Ik vind het leuk om regelmatig iets nieuws aan de muur te hebben en dat gaat hiermee super eenvoudig!

Houten posterhanger

Het poster ophangsysteem van de posterhangers is simpel, maar super handig. Een nieuw kunstwerk heb ik in mum van tijd aan de muur hangen met deze poster hanger. Door de magneetstrip tussen de houten plaatjes in bevestig je in een handomdraai een nieuwe poster. Er komt dus geen punaise, spijker of tape aan te pas en daardoor blijven je posters onbeschadigd. De posterhangers vind je in de webshop in de formaten A4 (21cm breed), A3 (30 cm breed).

Decoratie aan de muur

Naast het gebruik van posterhangers is het ook leuk om nog wat losse kaartjes of foto’s op te hangen met masking tape. Juist een mix van ontwerpen vind ik erg leuk voor een speels effect op de wand. Styling tip: Varieer een paar keer per jaar met woonaccessoires, zo blijft het spannend in je interieur.

Posterhanger A2 met kralen van het merk Sparkling Paper in het mintgroen.