De lente is aangebroken en alle winterkleuren mogen plaats maken voor vrolijke, frisse kleuren in huis. Met alle inspiratie op Instagram en Pinterest kreeg ik echt de lentekriebels! Wat is het lekker om na de koude wintermaanden met warme en donkere kleuren, weer te genieten van frisse en lichte kleuren. Ik kon dan ook niet wachten om ons interieur iets om te gooien en ging aan de slag met leuke accessoires, kleurtjes en bloemen. Even de boel in huis opfleuren. Al zijn het kleine details, ook die kunnen al heel veel verschil maken. Ze geven net dat extra’s aan je interieur!

Pasteltinten

Deze lente zie je veel de combinatie van naturel en zachte pasteltinten met zwart-wit printjes. Pastelkleuren geven het ultieme voorjaars- en lentegevoel. De combi met zwart-wit printjes zorgt ervoor dat je interieur niet te soft wordt, maar ook een stoere touch heeft. Helemaal mijn smaak! In ons interieur gebruik ik weinig felle kleuren. De ruimte is lekker licht en ik vind het fijn dat die rustig blijft. Ik heb ons huis ingericht met rustige, natuurlijke kleuren en stoere woonaccessoires. Nu voorzien van een echte voorjaarstekst.

Everyday happiness

Nu het voorjaar is combineer ik de accessoires in huis met mooie bloemen. Sinds kort ben ik verliefd op de geweldige bossen bloemen van Bloomon. Zij bezorgen prachtige verse bloemen met een verrassende twist. Het zijn geen standaard, inspiratieloze boeketten, maar alle bossen zijn kunstwerkjes op zich. Een beetje geluk, gewoon thuisbezorgd!

Liefs, Amber

Ik hou van de lente!