Kinderkamerstylist.nl heeft een super leuke blog geschreven over de kaart van Nederland, of eigenlijk over de ouderwetse schoolkaart van Nederland, maar dan in een nieuw jasje. Omdat het nu vakantietijd is, en veel Nederlandse kinderen vakantie vieren in eigen land vormt dat een mooie aanleiding tot een blog over de kaart van Nederland.

Nederland in kaart

Vintage wereldkaarten en landkaarten zijn terug van weggeweest in het interieur beeld. De kaarten zijn helemaal hot op het moment. Pinterest, Instagram en blogs staan er vol mee ­čÖé Vaak zie je ze in de kinderkamer of speelkamer. Ik heb de kaart van Nederland in een nieuw jasje gestoken. Met leuke illustraties, frisse pastelkleuren en een speels lettertype.

Posterhanger, net als in de klas

De nieuwe schoolkaarten komen extra mooi uit aan een houten posterhanger. Zo hingen de schoolkaarten vroeger ook in de klassen! Dankzij mooie schoolplaten kunnen dagdromers onbewust iets opsteken in de klas van deze Nederland in kaart poster. Met deze moderne variant, voorzien van magneetstrips, hang je in een handomdraai je poster aan de muur. Super tof voor je interieur.

nederland geïllustreerd illustratie kaart map poster