Het was liefde op het eerste gezicht toen ik dit letterbord zag en ik kon het nog inkopen ook. Naast mijn liefde voor letters heb ik een zwak voor alles wat vintage is, dus het letterbord met vintage look had gelijk mijn hart gestolen. Het letterbord met een zwarte achtergrond en witte letters zijn een echte eyecatcher in huis. Doordat je de letters op het bord makkelijk kunt verwisselen, kun je eindeloos variëren met verschillende quotes. Bij alle letterborden is een set letters inbegrepen, maar voor nog meer variatie kun je ook verschillende losse lettersets bestellen.

Koop je eigen letterbord met vintage look bij Little Small. Pre-order: nu met 5% korting t/m 4 december, gebruik de code “woordkunst” bij het afrekenen.
Wat voor quote, songteksten, boodschappenlijstje ga jij delen?

 letterbord-maak-je-eigen-woordkunst