Afgelopen week ontving ik een leuk bericht van Laura en Nanette, twee vriendinnen, dat hun shop Allerlievelings nu ook een wholesale (wederverkoop) collectie heeft. Super tof, want ik volg de meiden al een tijdje via Instagram. Sinds ruim een jaar verkopen ze handgemaakte, zelfontworpen sieraden en woonaccessoires. De stijl is fris, licht en speels. Hierbij maken ze veel gebruik van hout, pasteltinten en grafische vormen. Oftewel gewoon awesome! Ik werd dan ook gelijk heel enthousiast dat ze mij als een van de eerste benaderden om deze leuke producten ook te kunnen aanbieden in mijn webshop! Met al dat moois uit hun collectie was ik gelijk verkocht.

Zomerse sieraden en draadhart armband

Allerlievelings maakt onder andere houten sieraden. Met het komende festivalseizoen voor de deur, heb ik goed nieuws! Want de toffe houten armbandjes zijn vanaf nu de te koop bij Little Small! De draadhart armbandjes zijn er in verschillende kleuren, zodat je ze helemaal kunt matchen met je zomerse outfit. Als je de armband combineert met andere armbandjes is het helemaal leuk. Hoe meer hoe beter 🙂

A touch of wood

Houten accessoires: i love them! De laatste tijd ben ik echt fan hout. Daarom maak ik zelf ook graag gebruik van dit mooie materiaal voor de posterhangers. Ik vind hout een mooi, rustig natuurlijk materiaal. Het maakt je interieur sfeervol en je outfit bijzonder. Hout combineert super met alle kleuren. Vooral de combinatie met zwart-wit en pasteltinten vind ik een fantastische combinatie.

With love, Amber

Bekijk ook zeker deze hippe camerariem eens.

Allerlievelings houten armband draadhart hout sieraad