Mijn nieuwe missie is gestart! Inmiddels ben ik een maand onderweg met Little Small, mijn eigen webshop. Het is super tof om de shop te zien groeien en ik heb aardig wat bestellingen ontvangen.

Little Small telt over 50 producten

Little Small is nu een maand online en telt al over 50 producten. Van camerariemen tot kaartenhouders en sleepy eyes. Een assortiment waar ik heel blij van word! Ik ben mijn webshop gestart met een aantal door mij zelf ontwikkelde producten. Deze heb ik afgelopen week aangevuld met artikelen van House of Products en Studio Stationery. Beide vrolijke labels met handige producten voor thuis of kantoor.

Webshop waarbij je je thuis voelt

Wat ik wil bereiken met Little Small is dat het een webwinkel is waar je je thuis voelt, waar je blij van wordt en die een glimlach op je gezicht tovert (en uiteraard ook een goed lopende webshop). Ik werk aan Little Small voornamelijk in de avonduurtjes en weekenden, naast mijn werk als vormgever voor Amber DSGN (mijn ontwerpstudio) en UMC Utrecht. Een leuke afwisseling!

Op naar heel veel moois.

Liefs, Amber