Misschien kan je ze nog wel herinneren uit je klaslokaal, de schoolplaten. Bij mij hingen er altijd een aantal in de klas, van topografie tot botanische taferelen. Ik denk dat ze inmiddels nog maar in weinig klaslokalen te vinden zijn met de komst van de digitale schoolborden. Maar het leuke is: de schoolplaten zijn weer terug van weggeweest! Als blikvanger voor aan de muur.

De schoolplaat is weer terug!

Dus… back in the days met deze toffe schoolplaten. De posters roepen dan wel nostalgische gevoelens op, de posters zijn wel helemaal nieuw en van nu. Je vindt ze in allerlei soorten en thema’s en ik vind ze super leuk. Toen ik de variant van het merk Jay met vlinders voorbij zag komen was ik direct fan. Ik kon het daarom ook niet laten om deze toffe schoolplaat in de webshop te plaatsen.

Vlinder poster voor aan de muur.

Botanisch kunstwerkje

Je ziet veel klassieke schoolposters voorbij komen, zoals vogels en insecten. Ze zijn niet alleen decoratief maar ook nog eens leerzaam. Door de vintage look, prachtige decoraties, rustige kleuren en schitterende afwerking met houten latjes zijn deze posters een stijlvolle toevoeging in je huis.

De poster is trouwens een perfect cadeau om te geven aan iemand (aan jezelf mag natuurlijk ook), want de poster wordt in een cadeauverpakking verstuurd. Shop ‘m nu.