Ik ben stapelgek op quotes. Ik kan urenlang op Pinterest surfen naar quotes die je doen nadenken of die een glimlach op je gezicht toveren. Op het moment kom je overal mooie, inspirerende teksten tegen. Ingelijste quotes zijn super hot! Deze quotes weten je elke dag weer te motiveren, inspireren of net dat ene duwtje in de rug te geven. Ze zorgen voor de ‘good vibes’ in je interieur. Scrabble Art past perfect in elk interieur!

Scrabble Art

Een tijd geleden kwam ik in Londen Scrabble kunstwerkjes tegen. Dat inspireerde mij om zelf ook aan de slag te gaan met deze leuke letterstenen. Omdat ik zelf gek ben op leuke, inspirerende quotes was de match met de scrabble stenen dus al snel gemaakt. Met ingelijste Scrabble quotes geef ik Scrabble een tweede leven als Scrabble Art decoratie in je interieur.

Inspirerende quotes

Soms heb je wel eens zo’n dag dat je gewoon nergens zin in hebt. Geen energie of gewoon inspiratieloos. Speciaal voor deze dagen, maar eigenlijk gewoon voor iedere dag, heb ik mooie inspirerende quotes ingelijst! Ze zijn kort, stoer en krachtig. De Scrabble Art teksten herinneren je elke dag weer aan de kleine dingen waar het in het leven om gaat. Enjoy the little things 🙂

Bekijk alle Scrabble Art in de webshop van Little Small.

 

Inspirerende Scrabble Quote Interieur Little Small