Sophie de Giraf! Wie kent haar niet? Dit lieve girafje stimuleert alle zintuigen van baby’s. Niet voor niks is Sophie de Giraf al meer dan 50 jaar het favoriete bijtspeeltje van de allerkleinsten! Baby’s met doorkomende tandjes kunnen heerlijk kauwen en sabbelen op Sophie’s oren, poten en hoorntjes. De giraffe is gemaakt van 100% natuurlijk rubber en vrij van schadelijke stoffen.

Sophie is ideaal als bijtspeeltje

Sophie de Giraf is lief, stoer, hip, schattig, veilig en leuk voor de aller, allerkleinsten. Met haar dunne nek en lange poten is het girafje zeer geschikt voor kleine babyhandjes en haar zachte oren en poten zijn heerlijk om op te sabbelen of in te bijten. Sophie veroverd de wereld met haar opvallende giraffenvlekjes, het grappige piepgeluidje en speciale geur. Een perfect kraamcadeautje als je het mij vraagt!

Sophie de Giraf is uitstekend babyspeelgoed

Sophie de Giraf is een schot in de roos. Baby’s zijn helemaal gek van haar en spelen er tijden mee. Kinderen hebben veel speelgoed, van mijlpaalblokken, tot zachte rammelaars, maar Sophie de Giraf blijven ze echt leuk vinden en spelen er dagelijks mee. Ik zeg: Sophie la Girafe is dé must have voor baby’s.

Bekijk het aanbod bij de bijtringen.

Sophie de Giraf kraamcadeau stimuleert alle zintuigen