Super tof! Mijn webshop is uitgelicht op de site Online shoppen Nederland. Omdat er zoveel webwinkels zijn geven zij tips, waar online shoppers blij van worden.

Waarom Little Small?

Mijn broer Jorick heeft mij geïnspireerd om zelf een webshop te starten. Hij verkoopt stadskaarten in de trendy monochrome stijl via Kunst in Kaart. Omdat hij zoveel leuke reacties op zijn webshop ontvangt werd ik zelf ook heel enthousiast om een webwinkel te beginnen. Ik ben altijd al dol op dingen, spullen, die je blij maken. Even de ellende in de wereld laten vergeten. En daarom ben ik zelf Little Small begonnen, voor kleine items om cadeau te geven aan je zelf of een ander. En die hopelijk een glimlach op je gezicht toveren.

Lees meer

Wat maakt Little Small uniek, hoe ziet mijn werkplek eruit en wat is het leukst aan mijn werk? Lees mijn verhaal.

Werkplek Little Small