Opgroeiboek invulboek leeftijd 1 tot 4 jaar voor peuter

,

In dit unisex opgroeiboek invulboek van 1 tot 4 jaar kun je alle bijzondere momenten en mijlpalen van dreumesen en peuters bijhouden.

✓ Levertijd: 1-2 werkdagen
✓ Binnen 14 dagen te retourneren
✓ Klanten geven Little Small een: 9,5/10

25,95

Slechts 1 resterend op voorraad

In dit unisex opgroeiboek invulboek van 1 tot 4 jaar van Maan Amsterdam kun je alle bijzondere momenten en mijlpalen van het kind bijhouden. Met deze opvolger van ‘Mijn eerste jaar boek’ houd je per jaar alles bij over het opgroeien van de dreumes/peuter (speciaal voor de leeftijd 1 tot 4 jaar).

Opgroeiboek invulboek voor dreumes tot peuter

Vooraan in het opgroeiboek kun je alles kwijt over het gezin en de eerste verjaardag. Vervolgens kun je elke jaar na de eerste verjaardag een aantal vragen beantwoorden, bijvoorbeeld over hoe het gaat met jouw kindje, over de eerste stapjes en eerste woordjes, het zindelijk worden, de kinderopvang/oppas, eten en drinken, vakanties, favoriete boekjes en liedjes, de feestdagen etc. Er is tevens voldoende ruimte om foto’s in te plakken.

Achterin bevat het boek bovendien een handig overzicht om de groei en ontwikkeling bij te houden. In het boek wordt nergens gesproken over een bepaalde gezinsvorm (geen mama / papa) dus het is geschikt om te gebruiken voor alle gezinnen.

Het boek heeft een hardcover en is gemaakt van stevig 200 grams papier. Het boek heeft een mooi design, is vormgegeven met zachte pastelkleuren en is voorzien van lieve illustraties en leuke quotes. Een must have voor mama’s en ook super leuk om cadeau te geven.

  • Hardcover
  • Afmeting: 21 x 21 cm
  • Pagina’s: 92
  • Materiaal: 200 grams uncoated papier
  • Merk: Maan Amsterdam
  • ISBN nummer: 9789082693096