Poëziealbum vriendenboekje

,

Dit poëziealbum vriendenboekje schrijf je vol met persoonlijke versjes, tekstjes, verhaaltjes, gedichtjes en mooie tekeningen.

✓ Gratis verzending vanaf 50 euro

✓ Klanten geven ons een: 9,4/10

13,95

Uitverkocht

Categorieën: , Tag:

Het poëziealbum, ken je het nog, een traditie die een beetje verloren is gegaan met de komst van het vriendenboekje. Maar dit is nog steeds erg gaaf en lief en eigenlijk een stuk leuker dan een voorgedrukt vriendenboek. Daarom werd het tijd om het poëzie album opnieuw leven in te blazen, in deze snelle en digitale wereld. Een gedichtje, een versje en een poëzie plaatje, om te koesteren. En tip tap top… soms stond de datum op z’n kop. Laat de creativiteit van je vrienden en vriendinnen vastleggen op het witte blad. Zo kan je jaren later nog genieten van de wonderbaarlijke versjes en tekstjes. Geef het boekje door en blaas deze oude traditie terug nieuw leven in.

Poëziealbum vriendenboekje inhoud

Dit poëziealbum vriendenboekje van Stratier bestaat uit 108 bladzijden en wordt omhuld door een roze linnen kaft met gouden hartjes. Een uniek naslagwerk van de poëzie van jouw vrienden en vriendinnen. Aan de hand van een leeslint vind je steeds de laatste toevoeging.

Een voorbeeld gedichtje:

“Al ben je klein,
je kunt wat zijn.
Je hebt wat weg te geven:
een lach, een knip,
een vriendelijke blik.
Dat doet veel in ieders leven.”

  • 150 x 150 mm
  • 108 bladzijden
  • harde linnen kaft
  • leeslint
  • Merk: Uitgeverij Stratier
  • ISBN: 9789492533012