Sophie de Giraf in witte geschenkdoos

,

Sophie de Giraf bijtspeelgoed is een vriendje voor elke baby. Het speeltje is 100% veilig en wordt geleverd in een mooie witte geschenkdoos.

✓ Levertijd: 1-2 werkdagen
✓ Binnen 14 dagen te retourneren
✓ Klanten geven Little Small een: 9,5/10

19,95 13,95

Op voorraad

Sophie de Giraf is het eerste bijtspeelgoed dat de 5 zintuigen van een baby stimuleert. Ze is geliefd bij miljoenen baby’s over heel de wereld.  De giraffe Sophie wordt al generaties lang met de hand geproduceerd in Frankrijk en staat daar bekend als Sophie la Girafe. Ze wordt gemaakt van 100% natuurlijk rubber afkomstig van de Hevea boom en bewerkt met verf die gebruikt wordt in de voedingsmiddelenindustrie. Hierdoor is ze absoluut vrij van schadelijke stoffen zoals PVC, Phthalaten, BPA en andere weekmakers, kortom een veilig en duurzaam speeltje. Het is hierdoor ook niet meer dan logisch dat deze superster al zoveel prestigieuze awards in de wacht heeft gesleept!

Sophie de Giraf kenmerken

Sophie de Giraf is ongeveer 18 cm lang en kan door baby’s met hun kleine handjes makkelijk worden vastgepakt aan haar lange nek of benen. Haar vlekjes en lieve glimlach wekken door het contrast de aandacht van de baby en zorgen ervoor dat de baby haar herkend. Doordat Sophie is gemaakt van natuurrubber heeft ze een bijzondere geur waardoor de baby haar ook makkelijk herkent tussen alle speeltjes. Het subtiele piepje van Sophie stimuleert het gehoor en zorgt ervoor dat de baby kennis maakt met oorzaak-gevolg. En wanneer de baby tandjes krijgt, bieden de oortjes en lange poten van Sophie verlichting door erop te sabbelen en te bijten. Sophie is verpakt in een mooie witte geschenkdoos en is hierdoor ook erg leuk om weg te geven als kraamcadeau. Maar je kunt ‘m natuurlijk ook voor je eigen kindje kopen.

  • Geschikt voor 0+ maanden
  • Schoonmaakadvies: Sophie de Giraf kan worden schoongemaakt met een licht vochtig doekje met wat zachte zeep. Wij adviseren Sophie niet onder de kraan te houden of in bad te doen, het piepje van Sophie kan hierdoor onherstelbaar beschadigen. Let op: Sophie niet steriliseren of in de vaatwasser reinigen!
  • Merk: Sophie la Girafe

EAN: 3056566163243