Loading cart contents...
Winkelmand Afrekenen
Subtotaal:

Merken

Wij verkopen niet alleen eigen ontworpen producten, maar ook andere labels.

 

Dots Lifestyle

Dots Lifestyle staat voor eenvoud, kwaliteit en schoonheid. Een perfecte combinatie van liefde voor vormgeving en ambachtelijk handwerk.

Studio Stationery

De kleurrijke collectie van Studio Stationery tovert een glimlach op je gezicht. De producten zijn vrolijk, heel bruikbaar en betaalbaar.

The Birds and the Bees

The Birds and the Bees is uniek, positief, creatief en mooi. Helemaal van nu. Om iets kleins te zeggen of om een boodschap wereldkundig te maken!

MIEKinvorm

MIEKinvorm ontwerp producten met quotes + illustraties  waar je blij van wordt, om kunt (glim)lachen of die je raken.

House of Products

Op zoek naar een leuk cadeau? HOP l House of Products staat voor originele cadeautjes die zeker in de smaak zullen vallen. Mooie producten voor fijne prijsjes, waar ook nog een goed en duurzaam verhaal achter zit. Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen 🙂

Littlez

Handgemaakt, uniek, exclusief en natuurlijke materialen… dat is Littlez! Prachtige ontwerpen, kleuren en met liefde gemaakt.

Sparkling Paper

Een unieke collectie posters en kaarten voor jong en oud! Sparkling paper is een merk met een mooie collectie posters en posterhangers in verschillende formaten.

Stratier

Stratier is een uitgeverij voor meisjes en jongens, met grappige en fijn vormgegeven boekjes, die elk mooi moment kunnen bijhouden.

Allerlievelings

Allerlievelings is het merk van ontwerpers en beste vriendinnen Laura en Nanette. Beide een creatieve achtergrond en een passie voor ontwerpen, styling en mooie spullen.

De waardering van www.littlesmall.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 81 reviews.