Loading cart contents...
Winkelmand Afrekenen
Subtotaal:

Retourneren

Retourneren

Ben je niet tevreden over een besteld product? Dat is jammer, maar het is geen probleem om je product terug te sturen. Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar Little small zijn voor eigen rekening.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht (*), zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Little small geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@littlesmall.nl. In deze mail vermeld je je ordernummer zodat wij weten om welke zending het gaat. Je ontvangt van ons dan een retourmail met verdere instructies. Wanneer we je bestelde product(en) in goede staat retour hebben ontvangen, wordt het reeds betaalde bedrag binnen 14 dagen teruggestort.

* Let op: het herroepingsrecht is uitgesloten voor alle maatwerkproducten, zoals posters op maat. Dit betekent dat je reeds bestelde en ontvangen goederen die onder deze uitsluiting vallen niet kunt retourneren. Als consument koopt u bij ons op maat gemaakte producten van persoonlijke aard, hierdoor is het herroepingsrecht niet van toepassing op de overeenkomsten aangegaan met Little Small.

De waardering van www.littlesmall.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 316 reviews.