Hierpedepiep… hoera! Novi is 1 jaar! En héél cliché, maar zo waar: wat is dat snel gegaan. Een jaar geleden was het nog een piepklein mannetje en nu is het echt een knap ventje.

Wild One

Het thema van Novi zijn geboortekaartje was wilde dieren. Het leek mij leuk om dit thema door te trekken op zijn eerste verjaardag. Daarom ging ik op zoek naar ideeën voor een ‘Wild One’ feestje. Dat thema zie je nu ook veel terug in de winkels qua luipaardprintjes en jungle-vibes, dus dat kwam goed uit! Voor de versiering in huis kocht ik het een en ander bij Casa en Hema. Ook de taart komt daarvandaan; een dripcake, die ik zelf heb gedecoreerd met een taarttopper van Partydeco en een aantal diertjes van Sleich.

Wild One verjaardagstaart dripcake van de Hema met taarttopper en dieren van Sleich.

Wie jarig is trakteert

Ongeveer twee maanden voor zijn verjaardag ging ik nadenken over zijn traktatie voor het kinderdagverblijf. Op Pinterest zag ik leuke plaatjes van plastic diertjes met een cadeautje op hun rug. Super leuk en schattig om te zien. Alleen deze diertjes waren niet echt baby-proof. Daarvoor bevatten ze te kleine onderdelen. Maar het idee vond ik zo leuk, dat ik op zoek ging naar een alternatief en zo bedacht ik een Duplo variant voor deze traktatie! De kinderen (en juffen) van Novi’s kinderdagverblijf vonden de traktatie te gek! De rozijntjes zijn verantwoord en er blijft ook nog een leuk cadeautje over om thuis mee te spelen.

Traktatie van duplo dieren voor eerste verjaardag Novi.

DIY traktatie met dieren

Wil je ook zo’n leuke traktatie maken? Goed nieuws: dat is helemaal niet ingewikkeld. Als je op tijd bent bestel je de beestjes in China en haal je rozijntjes bij de supermarkt. Met een zwart-wit touwtje bind je de rozijnendoosjes op de rug met eventueel een kaartje eraan. Ik heb de kaartjes voor Novi gestempeld, maar je kan het er natuurlijk ook opschrijven. Succes verzekerd!

Traktatie van duplo dieren voor eerste verjaardag Novi.

Traktatie van duplo dieren voor eerste verjaardag Novi.