Yes, het is weer zo ver: ik heb nieuwe items toegevoegd aan de webshop. Dit keer zijn het de prachtig vormgegeven invulboeken van uitgeverij Stratier. Deze invulboekjes spotte ik tijdens het showUP event en ik was op slag verliefd. Waarom? Dat lees je in deze blog.

In invulboek verzamel je mooie momenten

In de invulboeken van Stratier verzamel je de mooiste momenten, uitspraken, foto’s en gedichtjes. Zodat je alles kan herbeleven, zo vaak als je wilt. Als een soort van tegengewicht voor de digitale wereld. En dat vind ik fijn, want boeken zijn duurzaam en vragen meer aandacht en zorg. Je denkt namelijk bewust na over wat je opschrijft, welke foto je inplakt en welk moment je écht belangrijk vindt om te bewaren.

“You create memories. We help to collect them.”

Ik vind de invulboekjes een ideaal cadeau, om bijvoorbeeld aan toekomstige ouders te geven bij een geboorte, babyborrel of verjaardag. Of gewoon voor jezelf..! Alle invulboekjes op een rij:

Hip Hip Hoera

Hieperdepiep... hoera! Invulboek voor verjaardagen.

In het invulboek Hip Hip Hoeraa kun je jaarlijks een verslag van de verjaardag schrijven en een foto plakken. Je kan bijvoorbeeld invullen wat voor taart er is gegeten, wat voor cadeaus er zijn gegeven en wat voor activiteiten er zijn gedaan. Wie er langs zijn geweest en of alle kaarsjes in een adem zijn uitgeblazen.

Quoters

Quoters voorbeeld grappige kinder uitspraak.

Herkenbaar? Je kinderen maken hilarische opmerkingen en je bent bang dat je die allemaal vergeet. Dan is het uitsprakenboekje Quoters de oplossing! Schrijf alles op en vergeet ze nooit meer. 🙂

Poëziealbum

Pure nostalgie. Het poëziealbum is terug van weggeweest. Een vriendenboekje Poëzie voor persoonlijke versjes en mooie plaatjes. Een traditie die een beetje verloren is gegaan. Maar bij uitgeverij Stratier rakelen ze die graag terug op. Leuk voor de kids maar net zo leuk voor de mama’s (en papa’s?) ?

Modern hip poezie album van Stratier in het roze.

Invulboek mijlpalen

Ieder kind dat geboren wordt, is een onbeschreven blad. Het moet nog alles leren, alles ervaren. Het zijn die kleine maar beslissende momenten waardoor we groeien en iemand worden. Stuk voor stuk intense ervaringen. We zeggen altijd voor alles is een eerste keer, maar sommige vergeten we. Het mijlpalen invulboekje Mijn eerste keer zorgt ervoor dat elke eerste keren worden opgeslagen.

9 maanden zwangerschapsboek

Vanaf nu is het 9 maanden aftellen en dan is er nieuw leven! Een unieke periode waarin heel wat gebeurt. Allemaal mooie momenten die aan de geboorte voorafgaan. Schrijf ze op, bewaar ze in het zwangerschapsboek invulboek 9 maanden. Een uniek souvenir om later aan je kind te geven.

Uitgeverij Stratier

Dieter Coppens en Tom Suykens zijn twee grafisch vormgevers uit België en vormen het brein achter de grappige en fijn vormgegeven boekjes, voor jongens en meisjes.

Invulboekjes voor poëzie, quotes, grappige uitspraken van kinderen, verjaardagen en eerste keren van Stratier bij Little Small te koop.