Het is bijna Kerstmis! De gezelligste tijd van het jaar. Ik hou ervan. Overal lichtjes, woondecoratie, kaartjes en vrolijke muziekjes. Met de feestdagen en de winterdagen (als die nog gaan komen) in zicht, vind ik het heerlijk om ons huis wat knusser en warmer aan te kleden. De lampen gedimd, kaarsjes aan en genieten maar.

It’s beginning to look a lot like Christmas

Na een mislukte poging om een kerstboom te kopen (we stonden voor een dichte deur van het tuincentrum) is het me vandaag dan toch gelukt om er een in huis te halen. Wat ruikt zo’n echte boom toch lekker! Met de boom erbij stijgt het “Oh Denneboom-gehalte” flink in huis. Als ik eenmaal bezig ben, is het hek van de dam. Dan heb ik zin om alles te veranderen in huis. Maar het is feest, dus een beetje overdrijven mag 🙂 Ons huis telt nu in ieder geval genoeg kerststerren, kaarsjes, wenskaarten en kerstdecoraties.

Leuke cadeaus om bij kerst te geven

Samen zijn met kerst

Naast alle decoratie in huis staan de feestdagen bij mij ook voor samen zijn met familie en vrienden. Ik kijk ernaar uit om iedereen met die dagen weer te zien. Gezellig samen eten, spelletjes spelen, wandelen in het bos en bijkletsen. Fijn om iedereen weer bij elkaar te hebben! Ik wens iedereen een fijne decembermaand met veel mooie momenten en nieuwe warme herinneringen. Have a wonderful Christmas time!