Woohooo, mijn eerste bezoek aan showUP is een feit! Op social media zag ik er altijd al veel mooie foto’s van voorbij komen, maar ik had zelf nog nooit een bezoekje gebracht aan dit event. Tot afgelopen weekend. En wauw, i’m impressed. Het is echt dé inspirerende vakbeurs op het gebied van:

showUp najaar 2017Bezoek aan showUP 2017

Met mijn buurtgenootje Claudia van de webshop Ookinhetpaars.nl bezocht ik showUP 2017. Bij binnenkomst waren we gelijk enthousiast. De enorme hal van EXPO Haarlemmermeer zag er geweldig uit! We kwamen ogen te kort voor alle prachtige stands (bijna 350 uit binnen- en buitenland!) met de meest mooie producten. Er was genoeg te zien om volop geïnspireerd te raken door nieuwe collecties.

Nieuwe producten

Wat ik onwijs leuk vind aan showUP is dat je een persoonlijk kijkje krijgt in het verhaal achter de producten. Ik heb kennis gemaakt met ontwerpers en nieuwe merken en ze zijn allemaal even enthousiast. Vol passie vertelden zij over wat hun producten zo uniek maakt. Ik kan dan ook niet wachten om mooie samenwerkingen aan te gaan en daarmee nieuwe items toe te voegen aan de webshop.

Instagram lunch

Tijdens een heerlijke lunch had ik afgesproken met een aantal Instagrammers op showUP. Super leuk om eens het gezicht achter al die mooie accounts (waaronder Mirjam van Een goed verhaal, Hedwig van Festiv, Sanne van Draad & Spijker, Wini van VanWini, Alette van Bij Marie en Jorinde van La Meme Chose, ) in het echt te zien! We ‘spreken’ elkaar zoveel op Instagram dat het eigenlijk helemaal niet vreemd was ineens met elkaar aan tafel te zitten. We hadden genoeg te kletsen! Zo’n gezellige meeting is dus voor herhaling vatbaar 🙂

Kortom: het was een gezellige dag en vol inspiratie vertrokken wij richting huis. Op naar het volgende showUP event!

Instagram meeting tijdens showUp 2017